Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

5 bästa och snyggaste prylarna från Apple hösten 2015

5 bästa och snyggaste prylarna från Apple hösten 2015
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/09/hermes-apple-watch-sverige.jpg

Apple Watch + Hermés

Den här stilrena och praktiska klockan har hyllats för sin snygga design i modemagasin världen över  och vi är beredda att hålla med hyllningskören. Denna Apple Watch är gjord i Hermés karaktäristiska läder och finns i en rad olika nyanser. Inom kort lanseras klockan i butik kostar runt 1500 dollar vilket motsvarar cirka 12 500 kronor. Priset varierar beroende på vilket val av armband och storlek på klockan som önskas. Läs mer här! 

https://metromode.se/files/2015/09/rose-gold-iphone-6s.jpg

iPhone 6s i roséguld

9 oktober 2015 lanseras iPhone 6s i butik. Med den nya funktionen 3D Touch öppnar sig en rad nya möjligheter, dessutom går det snabbare och smidigare att använda din telefon. Men kanske till det bästa – tack vare den nya HD-kameran går det att ta riktigt snygga selfies. Läs mer här!

https://metromode.se/files/2015/09/skal-läderskal-iphone-apple-495kr.jpg

Läderskal till iPhone 6s

Läderskalen finns i fem olika färger och är en detalj som ger en lyxig känsla samtidigt som den skyddar din telefon mot skador. Skalet kostar 495 kronor och finns att köpa här!

https://metromode.se/files/2015/09/iPhone-Lightning-Dock-APPLE.jpg

iPhone Lightning Dock

Med den här snygga prylen kan du synka eller ladda din telefon. Anslut ett par hörlurar så kan du även lyssna på musik eller använd den som en högtalartelefon. Finns i flera olika färger. iPhone Lightning Dock kostar 549 kronor och finns att köpa här! 

https://metromode.se/files/2015/09/macbook-guld-hosten-2015.jpg

Nya MacBook i guld

Den är inte bara vrålsnygg i guld – datorn är även lättare, tunnare och bättre. 13-tummaren väger knappt 1 kg, perfekt för handväskan. Kostar från 14495 kronor och finns att köpa här!

Har man en gång köpt en Apple-produkt är det svårt att slita sig från att inte köpa fler. Metro Mode tipsar om de 5 snyggaste och bästa prylarna från Apple just nu.
Är du förtjust i teknik som inte bara är snygg utan även praktisk är Apple:s sortiment ett alternativ. Till hösten har elektronikföretaget lanserat en snygg bärbar dator i guld som får var och varannan att göra ett stopp i närmaste Apple-butik. För att inte tala om det exklusiva samarbetet mellan Apple och Hermès där du har en snygg och trendig klocka med en rad funktioner. Metro Mode listar de 5 hetaste prylarna just nu och du hittar dem i bildspelet!
 
 
Läs även:
Allt om det exklusiva samarbetet mellan Hermès och Apple
9 klockrena appar som gör ditt liv enklare
Här är de bästa foto-apparna för din mobil
 
 
Av: Elina Malm

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!