Mode

5 modeprofiler vi gillar på Instagram

Handen på hjärtat – hur många gånger om dagen är du inne på instagram för att få dig lite snabb härlig modeinspiration? Vi har svårt att hålla oss borta och vi älskar att upptäcka nya stjärnor som läskar oss med snygga outfits, sköna ögonblicksbilder och bästa livsstilstipsen. Här är 5 inspirerande donnor från modevärlden som du måste följa!

Av: Jenny Lacis och Petra Tungården.

Giovanna Battaglia

1. Giovanna Battaglia @bat_gio, 277 000 följare.
Battaglia är moderedaktör för W Magazine och japanska Vogue, samt stylist. Hon har jobbat på fleratalet tidningar inom Conde Nast-imperiet och hon startade sin karriär som modell för Dolce & Gabbana. Battaglia är känd för att skapa genomtänkta outfits med en lekfull ton. Hennes flöde är som en guldgruva för modeälskare!

Gucci Westman

2. Gucci Westman @gucciwestman , 68 200 följare.
Den Hollywood-baserad make up-artisten Gucci Westman postar bilder på allt från backstagestyling, sminktips och drömmiga resor. Bland dem hon sminkat finns Halle Berry, Cameron Diaz och Natalie Portman. Och såklart de hetaste modellerna.

Carine Roitfeld

3. Carine Roitfeld, @carineroitfeld, 344 000 följare.
Någon som alla modeälskare borde följa är såklart den före detta Vogue Paris-redaktören Carine Roitfeld. Som den trendsättare hon är postar hon en fantastisk blandning av street-style, modejobb och konstverk.

Charlotte Groeneveld

4. Charlotte Groeneveld @thefashionguitar , 110 000 följare.
Efter att jobbat med modebloggar i flera år men inte hittat någon som kändes genuin startade nederländska Charlotte Groeneveld sin egen blogg. Idag bor hon i New York och bjuder på snygga outfits, catwalkbilder och shoppingtips. Här kan du inspireras!

Anna Dello Russo

5. Anna Dello Russo @anna_dello_russo , 718 000 följare.
Dello Russo är numera chefredaktör för japanska Vogue (tidigare jobbade hon på Vogue Italia i 18 år) och känd för sin excentriska stil. Hon bor i Italien, men postar ständigt bilder från hela världens modecentrum. Själv säger hon sig ha 4000 par skor, och hon fångas ofta på bild av streetstyle-fotografer. Kolla in henne för en rolig och annorlunda inblick i modebranschen.

Kolla även in:
5 inspirerande modekvinnor du måste följa på Instagram.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!