Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

5 tips på hur du håller stilen under heta sommardagar

Att veta hur vi ska klä oss och fortfarande behålla stilen när temperaturerna stiger kan vara krångligt. Metro Mode tipsar om hur du ska tänka under sommarens varmaste dagar.

Foto: Pexels & NA-KD

Juli och augusti betyder (om vi har tur) stekheta sommardagar och det kan kännas svårt att klä sig både svalt och snyggt. Här är 5 tips på hur du håller stilen och slipper svettas när temperaturen närmar sig 30 grader.

1. Denim är en riktigt dålig idé. KÖP

1. Denim är en riktigt dålig idé.

Det blir varmt, väldigt varmt att bära denim. Så vill du slippa att känna dig som en vandrande svettfläck är det bäst att lämna jeanskjolen i garderoben.

KÖP

Foto: Instagram @levis

Nästa bild
2. Klä dig inte efter vädret. KÖP

2. Klä dig inte efter vädret.

Det låter sjukt, vi vet. Bara för att ett plagg är skönt att ha när det är varmt betyder det inte att du kan ha på dig det när du är på jobbet eller på stan. En enkel regel är: “Är den här outfitten någonting du troligtvis skulle ha på dig till stranden, så ska du bara ha det på stranden”.

KÖP

Foto: Pexels

Nästa bild
3. Du kommer långt med det enkla. KÖP

3. Du kommer långt med det enkla.

Spendera inte dina pengar på spännande plagg som bara passar ihop med ett annat spännande plagg. Du kommer långt med baskläder som du kan variera. Ibland är en enkel bomullsklänning mycket snyggare än en spännande klänning som du inte vet hur du ska bära upp. Satsa också på ett par fina, enkla sandaler. Perfekt för varma sommardagar.

KÖP

Foto: Pexels

Nästa bild
4. Köp en storlek större. KÖP

4. Köp en storlek större.

Generellt så ser plagg lyxigare ut om de sitter lite lösare. Det är dessutom luftigare och svalare att bära lite större kläder. Céline brukar till exempel alltid satsa på lite extra sommarvolym.

KÖP

Foto: Instagram @nakdfashion

Nästa bild
5. En vit klänning är aldrig fel. KÖP

5. En vit klänning är aldrig fel.

Underskatta inte den vita klänningen tillsammans med en snygg bränna.

KÖP

Foto: Instagram @caiacosmetics

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!