Mode

6 moderegler alla franska it-tjejer lever efter

Finns det någonting vi inspireras av i sommar så är det den franska stilen. Vi kan helt enkelt inte få nog av den avslappnade, eleganta och romantiska stilen. Därför blev vi överlyckliga när vi kom över den här listan över franska it-tjejernas största modehemligheter.

Foto: @adelinerapon / @kenzasmg

Det är något visst med det franska modet och vi kan inte släppa det. Alla ser så avslappnade ut, som att de inte bryr sig, men ändå är de alltid så otroligt välklädda och galet snygga. Vi vill sno deras stil och tänker anamma varje regel i den här listan.

Källa: Whowhatwear

Var alltid barbent

Var alltid barbent

Ta alla chanser du får till att vara barbent. Franska tjejer vet precis hur de ska klä sig för att både se välklädd och avslappnad ut. De klär upp sig upptill och ner nederdelen.

Foto: Instagram.com/Kenzasmg

Nästa bild
Markera diskret midjan

Markera diskret midjan

Franska tjejer ser alltid till att midjan är markerad, men aldrig överdrivet markerad. De ser till att deras kvinnliga former kommer fram även om de har formlösa kläder på sig.

Foto: Instagram.com/kenzasmg

Nästa bild
Antingen accessoarer eller kläder

Antingen accessoarer eller kläder

Franska tjejer ser alltid till att antingen satsa på en outfit som säger wow eller accessoarer som säger wow. Aldrig båda samtidigt. Vill du ha ett par snygga klackar men även en finare väska och en scarf? Välj då en mer neutral outfit.

Foto: Instagram.com/Sarah_nait

Nästa bild
Ha dina semesterkläder jämt

Ha dina semesterkläder jämt

Från dina svala strandklänningar och sandaler till stråväska och off-shoulder-topp – allt det kan du även använda i stan. Då har du bemästrat den franska stilen.

Foto: instagram.com/adenorah

Nästa bild
Investera i snygga ytterplagg

Investera i snygga ytterplagg

Det räcker inte att ha en fin jacka, utan investera i flera. Satsa på många jackor och kappor i olika stilar som passar olika outfits.

Foto: Instagram.com/jeannedamas

Nästa bild
Ha bara klackar som du kan gå i

Ha bara klackar som du kan gå i

Det spelar ingen roll hur välklädd du är om du har klackar som du ramlar runt i. Välj alltid ett par låga klackar som du kan rocka.

Foto: Instgram.com/adelinerapon

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!