Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

7 klassiska basplagg att fynda på Black Friday

Känner du dig överväldigad av alla Black Friday-reor, samtidigt som du gärna vill passa på att fynda? Lösningen är enkel: satsa på klassiska basplagg som alla bör ha i sin garderob!

Foto: Instagram @clairerose

Visst är det roligt att hänga med i trender och prova nya stilgrepp, men med en fungerande basgarderob blir livet så mycket enklare! Här är sju klassiska plagg som du med gott samvete kan investera i under Black Friday.

Skinnjackan

En klassisk skinnjacka är ett plagg som du garanterat kommer återvända till om och om igen. I år är denna jacka ett extra bra val då just läder är superinne våren och sommaren 2023!

En vit skjorta

Detta plagg kräver knappast en motivering. Bär den med favoritjeansen för en stilren vardagslook, eller kombinera den med ett par svarta kostymbyxor till kontoret.

En svart kavaj

Bär kavajen över en kort klänning på utekvällen, tillsammans med skjorta och kostymbyxor på jobbet eller klä upp en vardaglig outfit genom att kombinera den med jeans och t-shirt.

Den lilla svarta

Om du inte har en liten svart klänning hängandes i garderoben så är Black Friday det perfekta tillfället att investera i just detta! Möjligheterna är oändliga när det kommer till hur du stylar detta klassiska plagg – varför inte prova en glittrig väska för en trendig touch?

En trenchcoat

Det var inte bara Audrey Hepburn som stal våra hjärtan i Breakfast at Tiffany’s – hennes trenchcoat i filmens slutscen är själva definitionen av ett ikoniskt plagg som kan bäras (nästan) året runt.

Svart läderväska

Ännu ett köp som helt enkelt inte kan gå fel. En svart läderväska går aldrig ur tiden, passar med allt och förhöjer vilken outfit som helst.

En kashmirtröja

En tröja i ett kvalitetsmaterial är den perfekta investeringen under Black Friday. Kashmir är både skönt, elegant och tidlöst – bättre än så blir det knappast!

Skinnjacka - H&M KÖP

Skinnjacka - H&M

Pris: 1 439 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Vit skjorta - Arket KÖP

Vit skjorta - Arket

Pris: 472 kronor.

(Nedsatt 20%)

Finns i flera färger!

KÖP

Nästa bild
Svart kavaj - Ellos KÖP

Svart kavaj - Ellos

Pris: 489 kronor.

(Nedsatt 30%)

KÖP

Nästa bild
Lilla svarta - Nelly KÖP

Lilla svarta - Nelly

Pris: 244 kronor.

(Nedsatt 30%)

KÖP

Nästa bild
Trenchcoat - H&M KÖP

Trenchcoat - H&M

Pris: 319 kronor.

(Nedsatt 33%)

Finns även i ljusbeige!

KÖP

Nästa bild
Läderväska - & Other Stories KÖP

Läderväska - & Other Stories

Pris: 792 kronor.

(Nedsatt 20%)

Finns i flera färger!

KÖP

Nästa bild
Ribbad tröja i kashmir - Soft Goat KÖP

Ribbad tröja i kashmir - Soft Goat

Pris: 1 996 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!