Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

7 looks för hela våren 2020 – med bara 10 plagg

Vi går snart in i april, och det ökända aprilvädret kan vara förrädiskt: sol och värme en dag och snö nästa. Men det behöver inte göra det svårare för dig att klä dig – här nedanför guidar vi dig till hur du skapar 7 outfits av endast 10 plagg, som du dessutom kan bära hela våren.

Nyckeln till att klä sig under våren, då temperaturen kan skifta rejält från en dag till en annan, stavas lager på lager. Istället för att fokusera på ett supervarmt plagg, som riskerar att få dig att smälta bort när vårsolen behagar göra sitt intåg på riktigt, kan du välja plagg som går att matcha med varandra och bära i olika lager som du kan ta av eller på.

För de här 7 looksen – som du skapar med endast 10 plagg – har vi valt en skjortjacka i ullmix som bas. Du hittar den hos H&M för 1 499 kr här. Så snyggt – och supertrendigt!

Överdelar

Våren 2020 dominerar pastellerna, och allra hetast är den lila tonen. Den sportiga tank-toppen gör också storslagen comeback, liksom den tunna jackan i manchester.

Manchesterjacka, 399 kr, H&M. Köp här.

Vitt ribbat linne, 149 kr, NLY Trend. Köp här.

Lila skjorta, 599 kr, Arket. Köp här.

 

Nederdelar

Ett par klassiska raka blåjeans och de vita jeanse – behöver vi säga mer? Omlottklänningen i längre modell kommer också att underlätta för dig många dagar i vår (liksom resten av året).

Vita momjeans med pösigare ben, 599 kr, Gina Tricot. Köp här.

Omlottklänning, 599 kr, Ellos Collection. Köp här.

Croppade jeans, 690 kr, Arket. Köp här.

 

Accessoarer

En tjockare kedja kring halsen är ett måste i vår, och vi ser också mer av de medaljongliknande halsbanden med berlocker. Samma sak gäller med de krokomönstrade ankelbootsen, som du kan klä upp eller ner, och ett par trendiga chunky boots går att bära med precis allt.

Halsband, 99 kr, Weekday. Köp här.

Guldfärgat halsband, 190 kr, & Other Stories. Köp här.

Svarta boots, 599 kr, NLY Shoes. Köp här.

Krokomönstrade ankelboots, 329 kr, NLY Shoes. Köp här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!