Mode

7 trender från 2000-talet som har gjort comeback

Med skräckblandad förtjusning kan vi meddela att ett gäng trender från tidigt 00-tal åter har gjort entré på modescenen. Nedan listar vi vilka!

Foto: Instagram @tineandreaa/@annabelrosendahl

Mode går ju som bekant i cykler och nu verkar det var dags för det tidiga 00-talet att få sin revansch! Från den här tiden minns vi bland annat Paris Hilton och låga mjukisbyxor från Juicy Couture, plastkor och strassdetaljer. Nedan kan du spana in sju olika trender som tagit sig tillbaka in på modearenan.

Läs även:

Så får du din stil att se mer exklusiv ut utan att det kostar skjortan – tio tips!

Basplagg som ser lyxiga ut – vi älskar H&M:s nya släpp.

Scrunchies

Scrunchies

Den tjocka och skrynkliga hårsnodden har vi sett ett bra tag. Fungerar lika bra i håret som runt handleden och leder bort fokus från en bad hair day med bravur!

Foto: Instagram @annabelrosendahl

Nästa bild
Plastsko

Plastsko

De obehagliga – och opraktiska- plastskorna är (tyvärr) tillbaka.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild
Choker

Choker

Chokern är en gammal klassiker som gärna ska sitta så tätt som möjligt mot halsen. Idag finns den dock i flera läckra utföranden, om man inte är sugen på den klassiska 90-tals plastvarianten.

Foto: Instagram @austulyys

Nästa bild
Hårspännen med strass

Hårspännen med strass

Paris Hilton och Nichole Richie var två fashionistor på tidigt 00-tal som vi kunde se med hårspännen med strass. Glitter, glitter och glitter är det som gäller nu igen och vi ser det bland annat hos Hailey Bieber.

Foto: Instagram @haileybieber

Nästa bild
Baguetteväskan

Baguetteväskan

Baguetteväskan såg vi framför allt hos Carrie Bradshaw i “Sex and the City”, och helst skulle den vara från Fendi eller Louis Vuitton. Den är utan tvivel lika populär idag!

Foto: Instagram @tineandreaa

Nästa bild
Velourdressen

Velourdressen

Trodde du att du skulle slippa se velourdressar från Juicy Couture för all framtid? Då får du tänka om! Nu är de tillbaka i alla möjliga färger och absolut på uppgång.

Foto: Instagram @angiesophie

Nästa bild
Bandana

Bandana

Kanske är det inte den klassiska bandanan vi ser så mycket av nu för tiden, däremot en scarf på huvudet. Ett perfekt sätt att lyfta din outfit!

Foto: Instagram @annabelrosendahl

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!