Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

7 trendplagg som utgör den perfekta basgarderoben våren 2015

7 trendplagg som utgör den perfekta basgarderoben våren 2015
7 Se Bildspelet

Plisserad kjol

Zara, 299 kr

Den knälånga plisserade kjolen, även kallad tantkjolen, är allt annat än damig. Tillsammans med sportiga attribut som sneakers eller androgyna som herrskjortan, så blir den det snyggaste i hela din garderob. Speciellt om den är i vårens trendbubblare metallic.

https://metromode.se/files/2016/01/klossklack-.jpg

Ballerinasko med klossklack

Asos, 432 kr

Ballerinaskorna med klossklack är 2016s motsvarighet på förra årets hype av Adidas Superstar. De kommer alltså att synas på var och varannan och kan matchas med nästan hela din garderob.

https://metromode.se/files/2016/01/hmprod-12.jpg

Topp

H&M, 299 kr

Bara axlar är en stor trend den här våren och lika så är ränderna. Med detta budgetkap slår du två flugor i en smäll. Bäst du den axelringade toppen med ett par jeans med hög midja eller culottes med volym.

https://metromode.se/files/2016/01/slip-dress.jpg

Nattlinneklänning

Zara, 349 kr

Nattlinnet, eller the slip dress som låter lite glamourösare, är ett nyckelplagg i vårens trenddjungel. Den bär du som den är tillsammans med tunga örhängen och lite grövre boots. Gillar du den lite mer påklädda looken kan du köra polotröja, t-shirt eller skjorta under, ja du förstår, endast fantasin sätter stopp.

https://metromode.se/files/2016/01/Sporty.jpg

Pikétröja

Toteme 720 kr

De sportiga influenserna fortsätter att dominera men denna vår går vibbarna lite mer till retrosporten än den moderna sporten. Träningsoveraller, tenniskjolar och pikétröjor är alltså helt rätt.

https://metromode.se/files/2016/01/weekday-byxa.jpg

Klickflares

Weekday, 400 kr

Precis som förra våren så ska byxorna vara utsvängda även denna säsong. Men denna gång ska byxan vara kortkort! Detta är en trend vi kommer att få se under hela 2016. Är ditt byxkonto på diet löser du trendplagget själv med en ett par gamla utsvängda byxor du tröttnat på och en sax.

https://metromode.se/files/2016/01/örhängen.jpg

Örhängen

Gina Tricot, 129 kr

Tunga örhängen som dinglar ner på axlarna är våren 2016s starkast lysande accessoartrend. Köp dem lyx, budget eller second hand.

Januari är inte ens utanför dörren än och vi sitter redan och smider planer för våra strålande vårgarderober. Men att orientera sig mellan alla SS 16-visningar och trendbiblar kan vara lika förvirrande som vädret på midsommarafton. Så vilka plagg ska man använda som byggstenar i garderoben i vår och vilka stannar bäst kvar på galgen i provrummet? Metro Mode har listat 7 trendköp för en mer strukturerad modevår.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!