Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

8 saker som alla med hårförlängningar känner igen

Extensions är inte lätt alla gånger. Det kan nog de flesta kvinnor som testat hårförlängningar skriva under. Här är de åtta vanligaste problemen.

Foto: Unsplash / @buonalima 

1. Hårförlängningar är dyrt. Vill du ha ett svall som ser naturligt ut med äkta hår får du öppna den stora plånboken. Och det är värt det för dåliga extensions är inte roligt för någon, varken för dig eller åskådarna.

 

2. Du måste ALLTID fixa håret med extensions. Med löshår existerar inte det faktum att du kan låta håret självtorka och bege dig ut på stan. Nej, för ett snyggt resultat behöver du platta, föna eller locka det – varje gång!

 

3. Pill i håret är ett minne blott. Förr kunde din partner klia dig i håret och dra fingrarna igenom barret men nu tvingas du dra till med ”akta, jag har hårförlängning så snälla rör inte mitt hår. Typ aldrig igen”.

 

4. Ditt huvud väger plötsligt ett kilo mer med allt hår. Så det gäller att hålla huvudet högt för att inte tippa över

 

5. Något av det jobbigaste med mycket löshår är att man lätt kan bli överhettad i nacken. Att ha hårförlängning under sommarhalvåret är lite av en plåga men vad gör man inte för ett riktigt hett Hollywoodsvall?

 

6. Att tvätta håret är en utmaning i sig och borde egentligen kunna klassas som en fysisk aktivitet. De enkla hårdagarna när du bara tvättade svallet och fönade det på tio minuter är som bortblåst. Nu får du dels avsätta minst en timme för hårstyling. Dessutom krävs en helt ny hårvårdsgarderob i form av produkter anpassade för just löshår.

 

7. Den ofrivilliga pagen. Extensions är smått beroendeframkallande och det ska gudarna veta att den dagen du bestämmer dig för att låta bli löshåret kommer du åka på en page för att ditt riktiga hår är så slitet.

 

8. Solsemestrar som innefattar sand, saltvatten och klor går ofta hand i hand med trassliga hårextensions. Så glöm surfresan i Costa Rica om du inte räknar med ungefär fyra kilo extra i resväskan som bara består av hårprodukter.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!