Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

90-tals inspirerad fest när H&M firade sitt nya samarbete med Isabel Marant i natt

Party-4x3

 

 

Igår firade H&M sitt nya samarbete med den franska designern Isabel Marant under taket av en tennishall belägen i Paris.

 

Festen som var 90-tals inspirerad gick i nyfikenhetens tecken och bjöd sin gäster på god mat (det fanns överflöd av pizza, kakor, glass, chokladcrepes, hamburgare och godis), celebriteter (vi såg January Jones, Freida Pinto, Audrey Taotou, Alice Dellal, Mélaine Doutey och Elena Perminova), självaste Isabel Marant och en uppbyggd mini-stad där det fanns allt från brasserier, neonskyltar, nattklubbar, en roller skate banana och en souvenirbutik där du kunde shoppa kollektionen. Under kvällen uppträdde även det legendariska och kultförklarade bandet Grandmaster Melle Mel och Rappers Delight som körde flera av sina hit-låtar.

 

Med bilder, levande presentationer och modeller som stod och hoppade och dansade presenterades kollektionen på ett lekfullt och humoristiskt sätt.

 

”Vi ville fira samarbetet på ett kul och äkta sätt – inte med en klassisk fest. Det är även så jag ser på min design: jag skapar plagg för alla och inspireras av den värld jag ser omkring mig. Därför kändes det naturligt att visa kollektionen i en urban miljö, och självklart föll valet på Paris – staden som finns i mitt DNA”, berättade Isabel Marant om festen.

 

 

Text. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. H&M

 

 

Location Party Party Party Red Carpet Presentation Red CarpetRed Carpet Presentation Presentation Red Carpet Party Party Performance Performance Location Location Red-carpet-4x3

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!