Mode

Alex och Sigge stal modeshowen under Daisy Graces kändistäta visning

daisygrace_alexsigge_980
När ljuset sänktes och supermodellen Caroline Winberg äntrade catwalken var hon den första i raden av färgstarka profiler som visade upp Daisy Graces senaste kollektion under Fashion Week Stockholm. Det största jublet mötte podd-duon Alex och Sigge som fick äran att avsluta visningen.
 
Hannah Widell och Amanda Schulman grundade Daisy Grace tidigare i år, lagom till vår- och sommarsäsongen. Nu är de tillbaka med höstkollektionen som de visade upp på Berns under modeveckans avslutande dag.

– Vi tycker att det är spännande att visa kläderna på alla kroppar och sudda ut gränserna mellan manligt och kvinnligt, säger Hannah Widell.

För att sin vision valde designer-systrarna att plocka in både kvinnliga och manliga modeller samt en rad kända profiler. Skådespelerskorna Amanda Ooms, Happy och Félice Jankell, musikern Julia Frej och sångerskan Molly Pettersson Hammar bytte av varandra på catwalken innan Caroline Winberg gjorde finalnumret tillsammans med Alex Schulman och Sigge Eklund, som såg ut att trivas bra på scenen.
 
LIVE på Facebook! Kolla in vår backstage-intervju med Hannah & Amanda direkt efter visningen
 
happyfeliceSystrarna Happy och Félice Jankell syns ofta i Daisy Grace – även utanför catwalken.

daisygrace_molly_980Molly Pettersson Hammars energi smittade av sig på publiken.

juliafrejCoola Julia Frej bar upp sina outfits galant.

avslutning_daisygraceShowen avslutades med att alla modeller dansade loss tillsammans på catwalken.
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!