Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

ALTEWAISAOME + ADIDAS + LANDSLAGET

Högupplöst - Kosovare Asllani & Lotta Schelin

Nu tas mode och sport till en ny nivå. AltewaiSaome lanserade i samband med sin visning på Stockholm Fashion Week idag det svenska damlandslagets nya matchtröja.

Den svenska modeduon och Adidas har tillsammans tagit fram ett matchställ som landslaget förhoppningsvis ska vinna sommarens VM i. Designsamarbetet är unikt då det är första gången landslaget gör något liknande, och även lägligt, då modevärlden är väldigt inspirerad av sportvärlden just nu.  Kollektionen består av två tröjor, en gul och blå hemmatröja och en blå och röd bortatröja, samt tillhörande shorts och strumpor. Med diskreta horisontella linjer och detaljer i mesh kan man tydligt se att plaggen är präglade av AltewaiSaomes design.

– Det känns otroligt kul och stort att ha fått uppdraget att skapa landslagströjan tillsammans med Adidas. Vi tycker att det är fantastiskt att det läggs fokus på vårt damlandslag och vi känner oss ärade att ha varit en del av det här samarbetet, säger Natalia Altewai och Randa Saome. 

Från och med idag, 27 januari, säljs den officiella matchtröjan i utvalda Intersportbutiker och på www.adidas.se.

 

Text. Jenny Lacis 

Foto. Adidas

test

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!