Mode

AltewaiSaome lanserar exklusiva hundkoppel tillsammans med Wonderboo

Wonderboo-i-samarbete-ALTEWAISAOME-hundkoppel-hundhalsband
Klädmärket AltewaiSaome och hundmatföretaget Wonderboo i exklusivt designsamarbete. Tillsammans har de tagit fram en exklusiv minikollektion till vår fyrbenta vän.
Hundhalsbanden och kopplen är gjorda i svart garvat läder av högsta kvalitet från miljöcertifierade Tärnsjö Garveri. Det exklusiva materialet har en rå struktur, vilket gör att varje exemplar är unikt.
Wonderboo-i-samarbete-ALTEWAISAOME-hundkoppel-hundhalsband
– Samarbetet med Wonderboo utmanade oss på ett helt nytt sätt. Det är första gången vi skapar en produkt där säkerheten är den viktigaste egenskapen och vi har varit tvungna att tänka på aspekter som vi vanligtvis inte gör. Det har varit både spännande och utmanande och vårt mål har varit att skapa ett exklusivt och unikt koppel som varken kompromissar med designdelen eller säkerheten, berättar Randa Saome och Natalia Altewai, grundare av AltewaiSaome.
Wonderboo-i-samarbete-ALTEWAISAOME-hundkoppel-hundhalsband
Minikollektionen är limiterad och finns endast i en upplaga om 200 numrerande exemplar per koppel och halsband (som finns i 4 olika storlekar).
– Vi är otroligt glada för det här samarbetet där vi är tre avsändare som alla håller högsta kvalité inom sitt gebit. Resultatet är exklusiva koppel och halsband som är startskottet för Wonderboos nya kategori Dog Accessories, säger Magnus Rosengren, grundare av Wonderboo.

Wonderboo by AltewaiSaome lanseras i butik den 10:e december. Hundhalsbanden kostar från 900 kronor och koppel från 1400 kronor.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!