Mode

ANNA DELLO RUSSO DESIGNAR KOLLEKTION FÖR H&M

Anna Dello Russo, Fashion Director på Large och kreativ rådgivare på japanska Vogue, designar en accessoarkollektion för H&M som präglas av lyx, lekfullhet och en osviklig känsla för stil. Anna Dello Russo är en legendarisk moderedaktör och stilikon i modevärlden och hon upphör aldrig att förvåna med sina extravaganta outfits som gjort henne känd över hela världen. Hon har tidigare jobbat 12 år som moderedaktör på Vogue Italia och senare som som chefredaktör för L’Uomo Vogue. Såhär säger Dello Russo om samarbetet

– Det känns väldigt spännande att medverka i det här projektet, eftersom det är första gången H&M samarbetar med en moderedaktör. Det är ett tecken på en ny utveckling inom modet, och jag känner både stolthet och ödmjukhet inför uppgiften. Min strävan har varit att skapa unika accessoarer och som stylist vet jag hur viktigt det är för att sätta personlig prägel på en outfit. Jag hoppas att den här kollektionen ska uppmuntra till en extravagant och mer modeinspirerad vardag.

Kollektionen lanseras den 4 oktober 2012, under de internationella modeveckorna, och kommer att finnas i cirka 140 H&M-butiker världen över och online. I kollektionen ingår smycken, solglasögon, skor, väskor samt en resväska – glamourösa och prisvärda accessoarer för en unik och personlig stil.

Om du är mer sugen på samarbetet, klicka in HÄR

 

Caroline Sandström

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!