Mode

APLACE NYA FLAGGSKEPP

 

Aplace fortsätter att expandera och under november öppnar kedjan en flaggskeppsbutik i centrala Stockholm. Den nya butiken blir den femte i ordningen – sedan tidigare finns fyra butiker i Stockholm och Malmö samt nätbutiken Aplace.com.

Den 22 november slår Aplace upp dörrarna till en ny flaggskeppsbutik i Red Devils gamla lokaler på Norrlandsgatan 11 i Stockholm.

– Med denna etablering får vi en väldigt bra placering och en fin möjlighet att erbjuda floran av fantastiska skandinaviska designers till en medveten modekund, säger Kalle Tollmar, delägare av Aplace om den nya butiken.

Med butikens storlek på 380 kvadratmeter mitt i Stockholms stadskärna tar de följande skandinaviska varumärken i urval Acne, Our Legacy, Henrik Vibskov, Rodebjer, Hope, Dagmar, Samsøe Samsøe, J.Lindeberg, Carin Wester, Designers Remix, Minimarket, The Local Firm, V Ave Shoe Repair, Wood Wood och Whyred. De blir dessutom ensamma i innerstan om att föra Henrik Vibskov och Common.

 

– MARTIN HANSSON

Foto. APLACE PRESS

 

APLACE_Norrlandsgatan11_foto-JesperBerg_04 APLACE_Norrlandsgatan11_foto-JesperBerg_01 APLACE_Norrlandsgatan11_foto-JesperBerg_02 APLACE_Norrlandsgatan11_foto-JesperBerg_03

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!