Mode

47 snygga och trendiga nyårsklänningar

nyarsklanningar-fest-2016-1
Glittriga klänningar, långa klänningar, tajta fodral eller varför inte den lilla svarta? Här är det absolut snyggaste och festligaste klänningarna online.

Det är drygt två månader kvar till nyårsafton 2016 men det stoppar oss inte för att bege oss ut i jakt efter den perfekta festklänningen redan nu. För att göra det enkelt för dig har vi gjort grovjobbet och letat upp de absolut finaste nyårsklänningarna inom varje kategori. Och det bästa? Alla festklänningar kommer från budgetkedjorna och har snälla prislappar! Här är klänningarna som garanterat livar upp vilken nyårsfest som helst.
Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

festklanningar-vinterns-trender-nyarsafton
Glittra ikapp årets festligaste natt – här är 10 modeller. Klicka här för att komma till artikeln (länk)

festklanningar-smala-band-nyarsafton-fest-1
Säsongens trendigaste klänning är den med smala axelband. Vi tipsar om 8 heta modeller! Klicka här för att komma till artikeln. (länk)

festklanning-nyar-eleganta-klanningar-1
Nyårsafton är ett bra tillfälle att slå på stort och klä upp sig till tänderna. Vi tipsar om 13 eleganta klänningar till festen. Klicka här för att komma till artikeln. (länk)

korta-klanningar-fest-nyar-2016
Ta chansen att visa upp dina snygga spiror på nyårsfesten! Metro Mode tipsar om 9 snygga miniklänningar. Klicka här för att komma till artikeln. (länk)

farggranna-klanningar-nyar-vinter-2016
Nyårsafton är ofta förknippat med svarta festklänningar, men varför inte satsa på en variant i färg? Klicka här för att komma till artikeln. (länk)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!