Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Nu visar Asos upp hur deras plagg ser ut på olika typer av kroppar

Onlineshopping blev precis så mycket enklare. Nu låter Asos modeller med olika kroppstyp visa upp samma plagg och det är allt vi någonsin har önskat oss.

korsbar-asos-olika-modeller-olika-kroppar-storlek-Foto: Asos

Det är få personer som har en liknande kropp som modellerna på bilderna och hur många gånger har en inte beställt ett plagg som sen visade sig inte alls passa ens kroppstyp? Nu är det slut på detta problem så Asos håller på att testa en ny tjänst som visar hur ett plagg ser ut på olika kroppar.

Asos själva har inte gått ut med nyheten än men den upptäcktes av en Twitteranvändare som twittrade ut nyheten. Med tanke på reaktionerna hon har fått på sin tweet så är denna funktion extremt efterlängtad. Även Asos har svarat på hennes tweet och vi fick det bekräftat att vi kommer att få se mer av detta!

Så enligt Asos kommer fler och fler plagg visas upp på olika kroppstyper så det är bara att hålla ögonen öppna. Av de kroppar som visas upp finns det ingen plus-size men vi får hoppas att det kommer inom kort.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!