Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Nelly

Back to work! 5 nyckelplagg i augusti

För många går semestern mot sitt slut – och det bästa är att återgången till vardagen i form av jobb eller skola också innebär ny klädinspiration! Därför listar vi 5 nyckelplagg som alla borde ha i garderoben under den kommande månaden.

Foto: Nelly

Att bygga en basgarderob behöver varken innebära tråkiga eller opersonliga kläder – välj sådant som tilltalar dig och som du känner på dig att du kommer att bli glad över att hitta i din garderob under en lång tid framöver. I augusti satsar vi helst på ljusa, naturnära toner och starka basplagg i form av jeansen och vita sneakers.

Kavajen

Kavajen

En snygg och välsittande kavaj är plagget som kommer rädda dig flest gånger – släng över den över toppen, klänningen eller till jeansen och du ser välklädd ut direkt!

Kavaj, 499 kronor, Vero Moda. Köp här.

Nästa bild
Mom-jeansen

Mom-jeansen

Ett par klassiska jeans passar med precis allt, och allra hetast är de raka mom-jeansen.

Jeans, 799 kronor, Selected Femme. Köp här.

Nästa bild
Den stickade tröjan

Den stickade tröjan

Även om vi inte vill låtsas om som att vi går mot mörkare tider så vet vi alla att även svenska sommarkvällar kan bli kyliga. Satsa på en stilren stickad tröja som du lätt klär upp med accessoarer – och som passar lika bra på söndagspromenaden.

Stickad tröja, 349 kronor, NLY Trend. Köp här.

Nästa bild
Vita sneakers

Vita sneakers

Ett par vita sneakers i klassisk modell går att bära till precis alla tillfällen. Dessutom tillåter de dig att vara på språng en hel dag, helt utan ont i fötterna!

Sneakers, 349 kronor, NLY Trend. Köp här.

Nästa bild
Den somriga blusen

Den somriga blusen

Vi får ju inte glömma bort att vi har en hel, lång månad kvar med sommarvärme! Även om vi gärna ser framåt och längtar efter höstmode så vill vi fortfarande vara sådär härligt somriga – och en blus i god kvalitet och klassiskt snitt kan du dessutom bära i många somrar framöver.

Blommig blus, 649 kronor, Neo Noir. Köp här.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!