METRO MODE +

Nelly

Back to work! 5 nyckelplagg att bära i höst

Nu har de allra flesta av oss återvänt till jobb eller skola – och det bästa är att återgången till vardagen också innebär ny klädinspiration! Därför listar vi 5 nyckelplagg som alla borde ha i garderoben under de kommande månaderna.

Foto: Nelly

Att bygga en basgarderob behöver varken innebära tråkiga eller opersonliga kläder – välj sådant som tilltalar dig och som du känner på dig att du kommer att bli glad över att hitta i din garderob under en lång tid framöver. I september satsar vi helst på ljusa, naturnära toner och starka basplagg i form av jeansen och vita sneakers.

Kavajen

Kavajen

En snygg och välsittande kavaj är plagget som kommer rädda dig flest gånger – släng över den över toppen, klänningen eller till jeansen och du ser välklädd ut direkt!

Kavaj, 299 kronor (nedsatt från 499 kr), Vero Moda. Köp här.

Nästa bild
De raka jeansen

De raka jeansen

Ett par klassiska jeans passar med precis allt, och allra hetast är de raka mom-jeansen.

Jeans, 499 kronor, NLY Trend. Köp här.

Nästa bild
Den stickade tröjan

Den stickade tröjan

Även om vi inte vill låtsas om som att vi går mot mörkare tider så vet vi alla att kvällarna och dagarna blir kyligare.

I år den stickade västen det allra trendigaste du kan bära, och ett säkert sätt att  styla den är med den vita skjortan undertill.

Stickad väst, 649 kronor, Moves. Köp här.

Nästa bild
Vita sneakers

Vita sneakers

Ett par vita sneakers i klassisk modell går att bära till precis alla tillfällen. Dessutom tillåter de dig att vara på språng en hel dag, helt utan ont i fötterna!

Sneakers, 349 kronor, NLY Trend. Köp här.

Nästa bild
Den somriga blusen

Den somriga blusen

Vi får ju inte glömma bort att det faktiskt bara är september och att vintern är långt borta! Även om vi gärna ser framåt och längtar efter höstmode så vill vi fortfarande vara sådär härligt somriga – och en blus i god kvalitet och klassiskt snitt kan du dessutom bära i många somrar framöver.

Blommig blus, 649 kronor, Neo Noir. Köp här.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!