Mode

Balmains Olivier Rousteing: “Samarbetet känns helt naturligt”

H&M i samarbete med Balmain
I höst lanseras H&M:s stora designsamarbete tillsammans med modehuset Balmain. Igår kväll visade Balmains chefsdesigner Olivier Rousteing och hans vänner Kendall Jenner och Jourdan Dunn upp delar av kollektionen på Billboard Music Awards.
 
– Mitt främsta mål som designer är att nå ut till mina fans. H&M ger mig en unik möjlighet att bjuda in alla till Balmains värld, så att de får ta del av drömmen och tillsammans kan vi skapa en global #HMBalmaination. Samarbetet kändes helt naturligt. H&M är ett varumärke som alla kan relatera till och som bjuder in till en gemenskap som jag ser fram emot att ta del av, säger Olivier Rousteing i ett pressmeddelande.
 
Det franska modehuset grundades 1945 och har alltid hållit sig till samma vision. Balmain står för energi, glädje och frihet. Oliver Rousteing har gett modehuset en unik identitet han har även en stark koppling till musikvärlden som kommer att influera samarbetet med H&M.
 
– Det är otroligt spännande att ha Balmain som gästdesigner hos oss på H&M och vi ser fram emot att engagera alla våra fans. Med sin blandning av couture och streetwear-attityd har Balmain en unik stil, på samma gång överdådig, sensuell och energifylld. Balmain har också nära band till nöjesbranschen och musikvärlden, vilket adderar ett extra element till samarbetet”, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.
 
Det exklusiva designsamarbetet släpps i butik 5 november och kollektionen kommer att inkludera kläder och accessoarer för både kvinnor och män.
 
 
AV: Elina Malm
Foto: HM

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!