Mode

Så lyfter du din garderob – metromode listar höstens åtta nyckelplagg

I höst är det några plagg vi ser på varje fashionista. Nedan listar vi åtta nyckelplagg för en trendig höstgarderob. Värmande, snyggt och klassiskt är ledorden!

Foto: Instagram @thestylestalkercom/@ginemargrethe

Stickad väst

I höst är den stickade västen ett måste. Välj den gärna i olika färger och kombinera med en polotröja. Ett värmande och samtidigt riktigt snyggt och trendigt höstplagg!

Läs även: Västen är höstens trendigaste plagg! 27 stickade favoriter just nu.

Stickad klänning

Stickat är ju en återkommande hösttrend och förutom den stickade västen så ser vi mycket stickade klänningar. Stula den med ett par höga boots till fest och kängor eller chunky boots till vardags för en trendig look!

Läs även: Höstfavoriten – 21 stickade klänningar under 600 kronor.

Loafers

I år ser vi loafers överallt och helst vill vi ha dem riktigt glansiga och lite chunky. Satsa gärna på svarta eller chokladbruna för ett extra trendig look.

Läs även: Trendiga loafers – 20 stilsäkra höstfavoriter.

Mönstrad blus

En mönstrad och lite lantlig blus gör sig extra fin under en klänning eller väst. Tänk Dolly Parton, vida armar och lite amerikanskt 70-tal så är du hemma!

Vid linneklänning

Den vida linneklänningen var en storfavorit i somras, men fungerar minst lika bra när kylan smyger sig på. Byt ut de bara benen mot ett par jeans för en extra trendig look.

Ullkappa

Den varma och trygga ullkappan är alltid ett vinnande kort. Håller du bara efter den och tar bort eventuella noppor så är det ett riktigt glamoröst vardagsplagg som lyfter varje outfit ännu en nivå.

Läs även: Årets snyggasteullkappor – vi listar 20 bästa köpen.

Halsduk

Halsdukarna i år ska gärna vara stora, breda och i ull. Satsa på en mönstrad eller enfärgad att vira runt halsen när höstvindarna blåser.

Läs även: Håll värmen med stil! 28 snygga halsdukar att bära i höst!

Rutigt

I höst ser vi mycket rutigt och ränder. Klä dig gärna i samma färgskala. En rutig kostym är en perfekt bas i garderoben. Den går även att kombinera på många olika sätt.

Läs även: Rätt i rutigt – plaggen som fixar trendigaste stilen.

Foto: Foto: Instagram @thestylestalkercom/@ginemargrethe

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!