Mode

BH-tricken för dig med större byst

Att hitta rätt behå kan vara något av en utmaning för personer med stor byst. Här är de brittiska stylisterna Millie Rich och Hannah Thistletons bästa tips till storbystade kvinnor.

Foto: Instagram @ashleygraham

Det är inte alltid lätt att hitta rätt BH när man har en stor byst – särskilt om man är ute efter något som fungerar med en ovanlig topp, eller värderar bekvämlighet över allt annat.

Här ger de brittiska stylisterna Millie Rich och Hannah Thistleton sina bästa knep för dig som har en stor byst – från hur du slipper löst sittande behåar till hur du kan få tillräckligt stöd av en bralette.

Slipp löst sittande behåar

Trött på uttänjda BH-band? Knepet är att köpa nya behåar som sitter perfekt när du använder de yttersta spännena. I takt med att behån åldras kan du sedan börja använda de inre spännena.

Släng inte din gamla BH

Med nål och tråd – och lite tålamod – kan du få god användning av dina gamla behåar. Klipp av banden och sy helt enkelt in kuporna i en klänning, så har du en klänning med inbyggd BH!

Investera i en multibehå

Alla kvinnor borde ha en multibehå i sin garderob, menar stylisterna. Denna typ av behå kan enkelt göras om för att passa en mängd olika plagg.

För dig som har en stor byst rekommenderar de att försöka använda åtminstone ett axelband, för att försäkra dig om att du har tillräckligt med stöd.

Ja, du kan använda en bralette

Visst kan du använda en bralette även om du har stor byst! Hannah menar att en bralette är ett bra val för vardagsbruk, eftersom denna typ av BH är designad för att kännas som en andra hud och är extra bekväm på grund av sin avsaknad av till exempel bygel.

“Om du har en större byst så kan du fortfarande hoppa på bralette-hypen”, säger Hannah. “Håll bara utkik efter detaljer som ger mer stöd, som breda axelband och höga ryggar, så att du kan känna dig bekväm hela dagen.”

Källa: The Sun

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!