Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Bianca Ingrossos kollektion kraschade Nelly.com – 30 000 kunder i kö

I morse kl. 09.00 släpptes äntligen kollektionen Bianca x Nelly.com – The limited edition collection. Trycket var enormt på Nelly.coms site efter att få shoppa kollektionen och efter mindre än 5 minuter krashade siten då den inte kunde stå emot trycket.  

Foto: Nelly.com/@biancaingrosso

Årets kollektion släpps i två omgångar och på måndagen släpptes 10 produkter ur kollektionen som består av totalt 17 produkter fördelat på fyra kategorier. Drop 2 av kollektionen kommer på fredag och då släpps Cozy feels, med cozy knit sweater, cozy knit pants, cozy cardigan samt style bag och style pump.

Bianca Ingrosso har varit stilambassadör för Nelly.com sedan januari 2020 och när de tillsammans släppte Bianca x Nelly.com förra hösten kraschade sajten efter en minut. 20 minuter senare var kollektionen slutsåld.

Årets kollektion har en större volym för att möta efterfrågan och Bianca Ingrosso har tagit klivet upp som huvuddesigner. Kollektionen handlar om att ge kraft åt femininitet och kvinnlighet i alla sammanhang och situationer.– Som jag har längtat efter den här kollektionen, det är verkligen min drömkollektion, säger Bianca Ingrosso.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!