Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Bianca x Nelly presenterar Grande Finale – en sista exklusiv kollektion

Nelly avslöjar att det kommer en tredje kollektion av koceptet Bianca x Nelly.com. Det blir den sista kollektionen inom ett långt designsamarbete mellan Nelly och Bianca Ingrosso.

Foto: Nelly

Det är Biancas första vår- och sommarkollektion och med sina fyra katergorier, Everyday babe, Party mode, Beach vibes och Sassy details, har den något för alla sommarens tillfällen. Färgerna är lekfulla och går bland annat i rosa, grönt, blått, blommigt och krispigt vitt. ‘

Har inte sparat på krutet

För alla Bianca- och Nellyfans finns det än större anledning än vanligt för att lägga händerna på favoriter ur kollektionen, då det är det sista gemensamma projektet efter ett långt samarbete. Nelly och Bianca försäkrar att man inte har sparat på krutet, tvärtom är den sista gemensamma kollektionen som namnet antyder en “Grande Finale.” “Jag ÄLSKAR hur den här favoritkollektionen är både sweet, sassy & classy! Det är otroliga styels som får mig att känna mig glad, kvinnlig och spontan av att bära och plagg som jag kommer ha med mig länge i garderoben. Det är exakt det jag vill att alla som bär kollektionen ska känna! Att man blir glad av att bära dessa plagg”, säger Bianca Ingrosso.

Den nya kollektionen består av 33 produkter och är därmed dubbelt så stor som höstens Bianca x Nelly.com kollektion. Säsongens färger är lekfulla och går bland annat i rosa, grönt, blått, blommigt och krispigt vitt.

Kollektionen släpps tisdag 19 april på Nelly.com. Redan nu går det att se kollektionen och signa upp för att få förtur och börja shoppa 30 minuter innan produkterna släpps för alla.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!