Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Bli safarichic!

Grönt, sandfärgat och jornära toner – i vår badar vi i chica safarifärger.
 
Grönt hamnar på tapeten varje år då vintern över går till vår, men det märks nästan mer i butikerna, än i stadens parker. I år återkommer det militärt gröna, precis som många gånger förut. Den här säsongen matchar vi kulören med beige och sandfärgade toner för att pricka in den chica citysafarilooken. Applicera den lyxiga storstadskänslan genom lager på lager med hjälp av material som luftigt siden, strukturerad mocka och accessoarer i trendigt snakemönster.
 
Pythonmönstret kommer också stort till våren. Och är den perfekta detaljen att bryta av en annars monokrom look med. En perfekt investering i din accessoargarderob med andra ord.
 
Personligen inspireras jag av av New York-designers som Rag and Bone och J Crew för att hitta rätta stilen. Om du inte vill köpa allt nytt rekommenderar jag dig att kika runt i stadens alla vintagebutiker. På galgarna trängs nämligen gamla militärjackor och beiga trenchcoats som bara väntar på att bli använda.
 
 
Text och plock. Petra Tungården
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!