Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Idag lanserar Blocket.se en helt ny tjänst, Blocket Mode, för att enklare hitta och

Mode

Blocket Mode – ny smart säljtjänst för begagnade kläder och skor

blocket mode på blocket.se
Idag lanserar Blocket.se en helt ny tjänst, Blocket Mode, för att enklare hitta och sälja begagnade kläder, skor och accessoarer.
Pop up-sajten Blocket Mode ligger på en egen plattform och har vissa likheter med Pinterest där besökaren snabbt och enkelt får en tydlig överblick av annonserna. Och till skillnad från Blocket är det enbart fokus på kläder och accessoarer med hög modegrad från exempelvis designers som Acne, Rodebjer, YSL, Balenciaga och Celine för att nämna några.
 
– Hållbart mode är på allas läppar just nu och att köpa begagnat är bra både för plånboken och miljön. Många garderober är överfyllda med designplagg som behöver nya ägare. Därför vill vi skapa en plats som både inspirerar och gör det enklare att köpa och sälja begagnat mode. Vi vet att många modeintresserade söker efter specifika varumärken. Därför bad vi ett 20-tal modebloggare och modeprofiler att lista de märken som de helst köper och säljer begagnat. Blocket Mode innehåller alltså annonser med modesveriges favoritmärken – ingenting annat, säger Anna Backe, marknadschef på Blocket.
 
Av: Elina Malm

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind