Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

BUSKIGA BRYN – DEN NYA HETA TRENDEN

[bildspel]

De är naturligt vildvuxna men välvårdade och ramar in ditt ansikte likt en tavla – de buskiga ögonbrynen är tillbaka och vi kommer se dem hela våren 2012.

Trenden ökar, våra kändisar försöker ta efter stilen och man ser modeller världen över promenera runt på olika modevisningar bärandes looken. Acne, Matthew Williamsson, Phillip Lim, Zac Posen och Jeremy Scott visade snyggast exempel på sina SS 12 visningar. Stilen skall noppras, ansas och färgas för snyggast och buskigast resultat. Vi pratar självklart om den hypade ögonbrynstrenden som just nu är brännhet. Ett par naturligt vildvuxna men välvårdade ögonbryn är som ramen runt tavlan – de lyfter ansiktet och skapar en fin och viktig balans. För att få buskigast effekt – färga brynen med en ögonbrynsfärg men se också till att måla i dem lite med antingen en ögonbrynspenna eller en vanlig svart eller brun ögonskugga. Det viktigaste att tänka på är att inte göra för hårt markerade streck. Se till att sudda ut ordentligt. För att få den snyggaste formen på dina bryn kan du använda dig av en gelbaserad genomskinlig maskara. Den appliceras på ögonbrynen likt hårgéle i håret och gör så att ögonbrynen håller formen hela dagen. Låt dig inspireras av vårens visningar eller av Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Keira Knightley och Bambi Northwood Blyth. Glöm allt du har lärt dig om powerheelsen eller powekostymen, i vår satsas det fullt ut på powerbrynen.

Klicka på den rosa pilen, till höger i bilden, för att se mer bilder.

 

Caroline Sandström

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!