Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

CHEAP MONDAY DESIGNAR REEBOK SKOR

[bildspel]

Modellerna “Reebok Workouts” firar 25 års jubileum och”Reebok Freestyle High Top” firar 30-års jubileum och har i samband med firandet låtit svenska Cheap Monday designa två nya par av de ikoniska skorna. De två skoklassikerna har fått Cheap Mondays signum med ovansidan av svart denim, kritvit sula och Cheap Mondays loggan på plösen.

– Att få chansen att göra Cheap Monday versioner av klassiska Reebok modeller var en utmaning jag inte kunde motstå. Cheap Monday kommer från en bakgrund med mycket svart denim så det kändes helt naturligt att gå den vägen säger Örjan Andersson, grundareav Cheap Monday.

Reebok har även låtit de 15 bästa sneakersbutikerna världen över, inklusive svenska sneakersnstuff, göra sin egna tolkning av modellen “Reebok Workout”. Skorna släpps den första mars i Europa i begränsad upplaga, totalt 500 stycken av varje par, och kommer bland annat säljas på Caliroots, Sneakersnstuff och Zoovillage till ett pris av 1000 kr/st.

 

Caroline Sandström

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!