Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

COLUMBINE ÄR GANTS NYA ANSIKTE

girlsingantrugger_11

 

Idag släpptes nyheten om att det är bloggerskan och moderedaktören Columbine Smille som är ansiktet utåt och ny stylist för kampanjen Girls in Gant Rugger. En kampanj som är en hyllning till alla som har hashtagat #girlsingantrugger på Instagram.

 

Under kampanjplåtningen fick Columbine helt fria händer till att tolka och styla kläder från GANT Ruggers höstkollektion där hon valde att kombinera de olika stilarna med sin egen garderob. Bakom kameran stod den duktiga fotografen Tobias Lundkvist som verkligen har lyckats fånga Columbines stil och sätt att uttrycka sig själv som vi är vana vid att se i bloggen. Man valde även att plåta kampanjen hemma hos GANT’s Creative Director, Christopher Bastin, och såhär beskriver han kampanjen.

 

“Sedan vi öppnade den första Gant Rugger-butiken i NYC 2010 har vi haft många tjejer som kommit in i butikerna, köpt våra kläder och gjort sin grej av det. För mig var det precis där och då som den första idén till #Girlsingantrugger föddes och fick mig att tänka på nya former. Vi började faktiskt använda hashtagen #Girlsingantrugger redan 2010 i vår Gant Rugger-blogg, men det var inte förrän nyligen som det verkligen började få spridning i sociala medier, Tumblr, Instagram och bloggar.

“Columbine Smille är för mig en stilikon som har allt. Hon besitter en naturlig skönhet och har även en stor personlighet. Hennes skarpa sinne för mode, hennes känsla för stil och hennes sätt att gå sin egen väg har visat sig vara ett starkt recept för att bli företagare och nå framgång, vilket gör henne ännu coolare. Det var för mig självklart att samarbeta med Columbine i kampanjen #Girlsingantrugger. Hon älskar redan våra plagg, och vi älskar henne. Hur hon lyckats kombinera Gant Rugger med plagg ur sin personliga garderob blev precis som vi förväntade oss, fullkomligt lysande.”

 

 

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. TOBIAS LUNDKVIST

 

 

 

girlsingantrugger_9_ny girlsingantrugger_7_ny girlsingantrugger_6 girlsingantrugger_5 girlsingantrugger_4_ny girlsingantrugger_3 girlsingantrugger_2 girlsingantrugger_1

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!