Mode

Då öppnar ÄNTLIGEN Arket sin första butik i Sverige – och det är snart!

Väntan har varit stor nu på att Arket ska slå upp sina portar till sin första butik. Nu är väntan äntligen över, Arket öppnar sin butik i Stockholm 1 juni!

arket-1Foto: Arket/REX

Hösten 2017 lanserade H&M sitt nya märke Arket och sedan dess har vi längtat efter att den första butiken ska öppna i Sverige. Planen var att öppna en butik våren 2018 på Biblioteksgatan, men planerna var tvungen att ändras.

– Vi hade otrolig tur som kunde göra om planerna så snabbt efter branden på Biblioteksgatan i november, och ser verkligen fram emot att nu äntligen kunna presentera Arket här i vår egen hemstad,  säger Lars Axelsson, Arkets Managing Director, i ett pressmeddelande.

Men nu är det äntligen dags! Den nya butiken öppnar på Drottninggatan 53 i centrala Stockholm den 1 juni. Den butiken blir den nionde butiken sedan den första butiken öppnade Regent Street i London.

I butiken kommer det finnas ett utvalt utbud av herr, dam, barn och inredning och det kommer dessutom finnas ett vegetarisk café i butiken. Förutom Arkets egna kollektioner kommer det även finnas handplockade produkter från ett femtiotal andra märken.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!