Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Då öppnar ÄNTLIGEN Arket sin första butik i Sverige – och det är snart!

Väntan har varit stor nu på att Arket ska slå upp sina portar till sin första butik. Nu är väntan äntligen över, Arket öppnar sin butik i Stockholm 1 juni!

arket-1Foto: Arket/REX

Hösten 2017 lanserade H&M sitt nya märke Arket och sedan dess har vi längtat efter att den första butiken ska öppna i Sverige. Planen var att öppna en butik våren 2018 på Biblioteksgatan, men planerna var tvungen att ändras.

– Vi hade otrolig tur som kunde göra om planerna så snabbt efter branden på Biblioteksgatan i november, och ser verkligen fram emot att nu äntligen kunna presentera Arket här i vår egen hemstad,  säger Lars Axelsson, Arkets Managing Director, i ett pressmeddelande.

Men nu är det äntligen dags! Den nya butiken öppnar på Drottninggatan 53 i centrala Stockholm den 1 juni. Den butiken blir den nionde butiken sedan den första butiken öppnade Regent Street i London.

I butiken kommer det finnas ett utvalt utbud av herr, dam, barn och inredning och det kommer dessutom finnas ett vegetarisk café i butiken. Förutom Arkets egna kollektioner kommer det även finnas handplockade produkter från ett femtiotal andra märken.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!