Mode

Därför ska du köpa en Chanel-väska våren 2016

chanel bag investera vaska

Alla som är besatta av väskor vet att en fin och bra handväska ofta går hand i hand med en
riktigt saftig prislapp… Om du funderat på att investera i en Chanel-väska, så kan vi ge dig en glad nyhet: Just nu verkar vara den rätta stunden att införskaffa en!

Lorena Shiff, grundare av webbshoppen Lorena’s Worth, berättade i en intervju med WhoWhatWear att det nu är dags att äntligen göra slag i saken och investera i den eftertraktade designklassikern.

– Det finns två faktorer som avgör varför köpet är så värt just nu. Dels att euron i relation till dollarn står i låg växlingskurs. Detta kombinerat med att Chanels resekollektion innefattar billigare material, såsom canvas, plast och silikon, resultatet av detta är de lägsta priserna jag har sett på Chanel-väskor på flera är.” Berättade Lorena Shiff för det brittiska magasinet.

Lorena rekommenderar att investera i en klassisk liten variant av handväskan, en investering som kommer att hålla sitt värde över tid. För dem som vill ha något billigare, föreslår hon märkets “messenger bag”, som hon säger är: “den billigaste väskan, hon sett från Chanel i år.”

Våren 2016 kommer Chanel äntligen till Stockholm

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!