Mode

Dasha Girine: ”Jag är personlig men absolut inte privat”

Dasha Girine
Dasha Girine, 29, jobbar inom event och pr, samt är ny bloggare hos Metro Mode.

Hej Dasha, och varmt välkommen till oss! Så berätta, vem är du?
– Wow, tack snälla. Jag är lite nervös.
– Åh, världens svåraste fråga. Vem är Dasha? Jag älskar mat men hatar ketchup. Älskar rödvin och vodka red bull men hatar vitt vin. Älskar serier men kan inte titta med någon. Samma fast tvärtom med film – tittar aldrig på film ensam, bara med sällskap.

Att döma av ett par inlägg i din blogg så skriver du om precis allt möjligt. Vad skulle du själv säga att bloggen har för inriktning?
– Det är definitivt en livsstils blogg. Den har börjat bli mer karriärinriktad med tanke på att jag startade eget för ett år sedan. Men delar med mig av en hel del recept och om kroglivet i Stockholm. Även dagens outfit slinker in men det är mest för att jag vet att det är väldigt uppskatta av mina läsare.

Finns det något du inte bloggar om?
– Det skulle förmodligen vara sex. Jag är verkligen personlig i bloggen men absolut inte privat.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jobbar hemifrån. Nä, men då hittar ni förmodligen mig ätandes middag med min karl någonstans. Eller filosoferande över livet med en annan själsfrände.

Berätta något om dig som inte så många känner till?
– När jag åker bil blir jag väldigt åksjuk men istället för illamående blir jag trött och somnar. Detta på bara några minuter. Det är väldigt jobbigt om jag exempelvis ska åka taxi långt i jobbsammanhang. Kämpar med att hålla mig vaken och gäspar så tårarna rinner under varje sekund.

Vilken restaurang har den bästa uteserveringen i Stockholm?
– Zink på Biblioteksgatan är härlig för att man kan glo på alla förbipasserande. Men Orangeriet på Kungsholmen är mysigast i stan.

Vad ser du främst emot den här sommaren?
– Solen! Jag hoppas på att den varma solen kommer till Sverige snart, men annars ska jag både till Italien och Frankrike. Det ser jag så klart mest fram emot. Solen och havet. Det finaste jag vet på vår jord.

Namn: Dasha Girine
Ålder: 29 år
Bor: Kungsholmen i Stockholm
Yrke: Driver event/pr-byrån Helium Studios

Av: Elina Malm

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!