Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

De 6 bästa visningarna från Paris Fashion Week

Parisnyny
 
Det har varit nästan två månader av modeveckor om man räknar in herrvisningarna som startade i början av januari. Igår avslutades de för den här säsongen och inspirationsmappen till hur vi ska klä oss nästa höst är överfull då vi verkligen kan vänta oss en riktigt fin höst. Det älskade 70-talet som syns i överflöd i vår håller bland annat i sig men blandas den här gången upp med sköna influenser från 80-talet. De typiska överdimensionella axlarna, runda som skarpa, är tillbaka där det tight spända skärpet i midjan är en återkommande favoritaccessoar.
 
Men hösten bjuder även på en rejäl dos av ribbstickat, mocka, skinn, glansiga och glittriga ytor, rock n roll och eklektiska kombinationer där feminina snitt, möter rockiga influenser och maskulina siluetter. Det finns många visningar att plocka godbitar från och här nedan har vi samlat ihop våra sex favoriter från Paris modevecka där Stella McCartney, Acne Studios och Louis Vuitton får oss att vilja spola fram tiden redan nu.
 
 
Text. Caroline Sandström, @carolinesandst
Foto. Style.com

 
 
StellaMcCartneyFW15

Stella McCartney FW15

 
 
ChloeFW15

Chloé FW15

 
 
LoeweFW15

Loewe FW15

 
 
AcneStudiosFW15

Acne Studios FW15

 
 
LouisVuittonFW15

Louis Vuitton FW15

 
 
AnthonyVaccarelloFW15

Anthony Vaccarello FW15

 

Spana även in:
De 6 bästa visningarna från Milano Fashion Week

De 6 bästa visningarna från London Fashion Week

De 6 bästa visningarna från New York Fasion Week

 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!