Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

DE NYA MODEBÖCKERNA DU MÅSTE HA HEMMA

books1
 
 
Älskar du mode och inredning och letar du efter den perfekta presenten att ge bort eller att kanske önska dig själv? Då har vi letat fram det tyngre artilleriet när det kommer till läsning. Varje säsong släpps nya inspirerande modeböcker och den här säsongen är inget undantag. Varsågod – här är de senaste, hetaste och bästa mode- och inredningsböckerna hösten 2014.
 
 
Marianne Faithful, “A life on Record”, by Rizzoli.
I den här boken tar den engelska sångerskan med dig på hennes fartfyllda, galna och overkliga liv från att ha gått från Mick Jaggers musa till en stor ikon inom musiken.
 
 
Louis Vuitton, “Fashion Photography”, by Rizzoli.
Är du nyfiken på Louis Vuittons historia i bilder är det här boken för dig. I den hittar du nämligen gammla kampanjer, ikoner och fotografier av kända modefotografer som Juergen Teller, Helmut Newton, Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin, Annie Leibovitz, Peter Lindbergh, Craig McDean, Steven Meisel, Bruce Weber, Henry Clarke, Patrick Demarchelier, Mert Alas and Marcus Piggott bland många andra.
 
 
Diane von Fürstenberg, “The Woman I Wanted To Be”.
Vill du lära känna Diane von Fürstenberg mer inpå skinnet? Den här boken är personlig, intim och optimistisk och tar dig med på Dianes resa genom livet om barndomens osäkerhet, lärdomarna från sin mor, kärleksaffärer, skönhet, åldrande och hur fyra decennier i modebranschen har påverkat hennes liv.
 
 
Roxanne Lowit Photographs. “Yves Saint Laurent forward by Pierre Bergé”.
Under nästan fyra decennier har Roxanne Lowits lins fångat ansikten, personligheter och tillfällen inom modevärlden. Hon har även jobbat med stora magasin som amerikanska, franska, italienska och tyska upplagorna av Vogue, Vanity Fair, W, Tatler, GQ och många andra tidningar. Nu släpper hon en till bok där hon delar med sig av fotografier från modegeniet Yves Saint Laurent resa och liv.
 
 
Hedi Slimane, “Sonic”, by Éditions Xavier Barral.
Hedi Slimane är inte bara känd för sin talang när det kommer till design. Han kan också konsten att ta vackra fotografier och porträtt. I den här boken samlas 15 år av hans verk där porträtt av Amy Whinehouse och Lou Reed bara är några av många i den.
 
 
ABCDCS, “David Collins Studio by David Collins”, by Assouline.
David Collins är arkitekten och inredningsgeniet som kan få det fulaste rummet att bli magiskt. I boken “ABCDCS” hittar du en visuell sammanställning av den välkände arkitektens exceptionella stil och bilder från hans privata hem till inredningen av olika modebutiker till olika hotell har har designat.
 
 
 
Text. Caroline Sandström
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!