Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

De största skotrenderna våren 2021

En ny säsong närmar sig och kanske känner du att det är dags att fylla på skogarderoben? Det finns särskilt fyra skomodeller som är extra trendiga våren 2021, vi listar dem samt de bästa trendköpen nedan!

Foto: Asos, @chloehayward_

Bekvämlighet står i fokus när vi tar oss en titt på skotrenderna våren 2021; säg hejdå till höga klackar och hej till platta skor som klarar såväl promenader som sociala sammanhang (om det kommer en tid för dem – vi hoppas!). Här är vårens hetaste skomodeller och de bästa köpen för alla plånböcker:

1. Loafers

Våren 2021 ser vi loafers var vi än tittar! Allra helst ska de vara i en mer chunky variant och de får gärna ha en liten klack, som gör att de passar lika bra till vardags som till festligare tillfällen.

2. Sportiga sneakers

New Balance sneakers har varit ledande i den här trenden (och är slutsålda på många håll) men som tur är finns det många andra varianter. Vårens sneakers får gärna se ut som dina föräldrars gamla löparskor från 90-talet, men även mer casual sneakers med color blocking är på frammarsch.

Läs också: 21 supertrendiga sneakers att möta våren i

3. Ballerinaskor

Som du kanske kan ana nu så får klackarna ta ett steg tillbaka våren 2021 – vem orkar springa runt i en kitten heel eller slingbacks när vi fortfarande inte vet om vi i princip bara kommer att få gå till och från matbutiken även den här våren? När vi väl kan umgås bland folk igen så kommer vi sannolikt börja klä upp oss mer – men de bekväma ballerinaskorna är alltid ett givet (och bekvämt!) kort.

4. Höga chunky boots

I ett land där vi kan förvänta oss snö ända fram till sista april (och ibland ännu senare än så) så behöver vi säkra upp vårskogarderoben med ett par mer rejäla skor. Kanske har du redan införskaffat ett par chunky boots med lite högre skaft? Om inte så är det den perfekta vårskon att ta fram även i höst och nästa vinter!

Källa: Who What Wear

Sportiga sneakers - Adidas KÖP

Sportiga sneakers - Adidas

Pris: 1 300 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sportiga sneakers - Puma KÖP

Sportiga sneakers - Puma

Pris: 750 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ballerinaskor KÖP
Nästa bild
Höga chunky boots KÖP
Nästa bild
Höga chunky boots KÖP
Nästa bild
Höga chunky boots KÖP
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!