Mode

Den synliga stringtrosan har gjort comeback – så bär kändisarna den nu

Efter nära två decennium i kylan har den synliga stringtrosan gjort comeback. På senare tid har kändisar som Hailey Bieber och Kim Kardashian setts i den något kontroversiella trenden, som lovar att hålla i sig under 2023.

Foto: Instagram @haileybieber/@camillecharriere

Den synliga stringtrosan är en trend som först dök upp i modesammanhang i slutet av 90-talet, närmare bestämt under Jean Paul Gaultiers visning inför våren och sommaren 1997. Några år senare, under tidigt 2000-tal, började trenden synas på kändisar som Britney Spears, Paris Hilton, och Christina Aguilera.

Fortsatt trendig under 2023

För ett par år sedan gjorde den synliga stringtrosan – även kallad whale tale – comeback. 2019 dök Hailey Bieber upp på MET-galan i en rosa Alexander Wang-klänning med matchande stringtrosa som var väl synlig tack vare klänningens låga rygg. Endast en månad senare visade Bella Hadid upp en liknande look på en av Versaces modevisningar i Milano under Men’s Fashion Week.

Trots (eller kanske just tack vare) sin något kontroversiella stämpel tycks det som om whale tale är här för att stanna, åtminstone under ett tag framöver. Ett flertal kändisar har nämligen nyligen synts i detta stilgrepp under den senaste tiden – spana in några av dem här nedan!

Hailey Bieber valde en svart ensemble till nyårsfirandet, komplett med whale tale.

Foto: Instagram @haileybieber

Även Dua Lipa hoppade på trenden kvällen till ära.

Foto: Instagram @dualipa

Kim Kardashian kombinerade en svart klänning med röd stringtrosa i oktober.

Foto: Instagram @kimkardashian

Megan Thee Stallion i en vit ensemble i somras.

Foto: Instagram @theestallion

Källa: Refinery29

Foto: Instagram @haileybieber/@camillecharriere

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!