Mode

Det här enkla tricket kommer hjälpa dig rensa din garderob

Har du svårt att veta när det är dags att göra dig av med dina gamla kläder? Då måste du testa det här knepet.

rensa-garderob-tips-rensa-stada-

Att städa ur garderoben och göra sig av med kläder som du inte använder är otroligt svårt. Det tar emot att slänga den där tröjan som en gång var din favorit. Flera plagg hänger i garderoben är väntar på att “rätt” tillfälle ska dyka upp eller att du ska börja gilla det igen. När det är dags att rensa måste du vara hård mot dig själv. Det är det enda som fungerar. Nu är det slut på att lägga kläderna i “ja-“, “kanske-” och “nej-högar” vi har hittat ett knep som är så enkelt att du inte ens behöver tänka om du gillar plagget eller inte.

Så här gör du:

Häng alla kläder med öppningen på galgen utåt. Varje gång du har använt ett plagg hänger du tillbaka det som du brukar (alltså med öppningen mot väggen). Håll på så i ett halvår eller längre om du vill. När den utsatta tiden har gått ser du vilka kläder som du inte använder (de som fortfarande hänger med öppningen utåt). Slå bort alla sentimentala tankar och sälj, skänk bort eller släng de där plaggen som du inte använder.

Svårare än så var det inte att rensa ut din garderob. Upprepa proceduren varje säsong och du kommer inte känna dig stressad över din proppfulla garderob igen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!