Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + STS Study Abroad

Drömmer du om en karriär inom mode? Här är utbildningarna du inte får missa!

Älskar du mode? Lockas du av att plugga i en internationell miljö? Då ska du fortsätta läsa. I samarbete med STS Study Abroad har vi listat några heta utbildningar runt om i världen som garanterat kommer göra dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Utbildningarna för dig som älskar mode. Foto: STS Study Abroad.

 – För att lyckas i modebranschen krävs det att du har passion för mode och design och att du har skaffat dig internationella referenser, säger Hanna Isacson, General Manager på STS Study Abroad.

När du väljer att studera mode utomlands kommer du inte bara få uppleva en ny kultur och förbättra dina språkkunskaper – du kommer också få ett internationellt nätverk som du kommer ha användning för i framtiden.

– Att under studierna få ett internationellt perspektiv ger dig fördelar i arbetslivet när det sedan är dags att söka jobb. Med våra utbildningar blir du eftertraktad på marknaden och får in en fot i branschen redan under utbildningen.

Hos STS får du en personlig coach som hjälper dig genom alla steg – från ansökan tills du kommer hem. Coacherna hjälper dig hitta just din drömutbildning, ger handfasta tips och du får chansen att ställa alla frågor som dyker upp längs vägen.

Boka en kostnadsfri studierådgivning hos STS och få den bästa starten på din karriär. Läs mer och boka här!

Vem drömmer inte om att studera i någon av världens hetaste modemetropoler? Foto: STS Study Abroad.

Tre populära skolor med mode på schemat:

Santa Barbara City College
I soliga Kalifornien, ett stenkast från Los Angeles, hittar du den populära studentstaden Santa Barbara. Här pluggar du i en internationell miljö tillsammans med studenter från hela världen. Efter avslutad utbildning kommer du ha skapat värdefulla kontakter för en karriär inom modebranschen.

Läs mer om Santa Barbara City College här!

RMIT University
I trendiga Melbourne hittar du RMIT University – ett av Australiens tio bästa universitet. Skolan är ledande inom teknik och design och är internationellt kända för sina praktiska utbildningar. Eftersom skolan har ett nära samarbete med näringslivet har du här guldläge för att knyta värdefulla kontakter under din studietid.

Läs mer om RMIT University här!

London College of Fashion
Vem drömmer inte om att studera i en av världens hetaste modemetropoler? På London College of Fashion kommer du under din studietid bygga en portfolio som kommer vara värdefull när det är dags att söka jobb efter utbildningen. Skolan har ett väldigt gott rykte internationellt och här får du en direktbiljett in i modebranschen.

Läs mer om London College of Fashion här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!