Mode

Efter kritiken – Dolce & Gabbana uppmanar till att “bojkotta” egna varumärket

Efter att Melania Trump synts i Dolce & Gabbana har folk uppmanat till att bojkotta märket. Nu svarar de på kritiken genom att de själva uppmanar till att bojkotta dem (ja, du läste rätt).

Foto: Dolce Gabbana/Instagram.com/gleti

Sedan Melania Trump blev USAs “First Lady” har många designers har gått ut med att hon inte får bära deras design. Några som däremot inte har gjort det är Dolce & Gabbana. Vid flera tillfällen har Melania synts i det italienska märket vilket gjort att D&G fått ta emot en hel del kritik. Många har även uppmanat till att man ska bojkotta märket. Nu svarar italienarna på kritiken genom att göra en Beyoncé. De har själva tillverkat T-shirts med budskapet “#Boycott Dolce & Gabbana”. Det visar sig att det finns rum för humor i modevärlden. Bojkottkampanjen innefattar T-shirts och även en film.

The #BoycottDolceGabbana t-shirt is now on our online store. Link in Bio. #DGWomen

Ett inlägg delat av Dolce & Gabbana (@dolcegabbana)

 

All the lovers and all the #HATERS Reliving #boycottdolcegabbana ?????❤️❤️❤️❤️❤️????????#realpeople

Ett inlägg delat av stefanogabbana (@stefanogabbana)

Dolce & Gabbana är inte de första att uppmana till bojkott om sig själva utan det var ingen mindre är drottningen själv, Beyoncé. När folk planerade att bojkotta henne konserter efter att Formationvideon uppfattats som poliskritisk tryckte de upp T-shirt med budskapet “Boycott Beyoncé”. Tröjorna såldes på hennes konserter och blev en succé. Nu får vi se hur det går för Dolce & Gabbanas Beyoncé-kupp.

? #BoycottBeyonce

Ett inlägg delat av Beyoncé (@beylite)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!