Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Eldorado lanserar julens hetaste plagg!

Eldorado fortsätter utmana främmande områden och har nu valt att satsa på en motreaktion på “ugly christmas sweater” – nu kommer Eldorados egen julväst!

Nyligen släppte Eldorado en julkalender full av beautyprodukter som sålde slut på svindlande 20 minuter. Nu har varumärket valt att också lansera en julväst.

Vill fortsätta med överraskningar

Deras limiterade kollektioner av kläder och tofu i rymden-kampanjen har fått stor respons av kunderna och planen är att fortsätta släppa överraskningar så länge efterfrågan finns. “Vanligtvis säljs beautykalendrar för ett relativt högt pris – vi ville med vår julkalender släppa in fler i värmen med en generös kalender som fler kunde ha råd med. Julvästen är ett svar på den utslitna ‘ugly Christmas sweater’-trenden. Vår väst är istället ett stilsäkert plagg inför julens sammankomster – så man slipper skämmas. Vi anammar trender men gör det på vårt egna sätt”, säger Emma Töpel Hanson, chef på marknadskommunikation på Dagab.

Västen kommer i stolekarna S/M och L/XL och kommer finnas tillgänglig på Eldorados hemsida. Priset landar på 450 kronor och västen släpps den första december klockan 17:00.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!