Mode

EN DAG MED B.ÅKERLUND OCH S.MANSON

 

Bea_Shirley_11

Ännu en gång bjuder klädkedjan & Other Stories in sina kreativa vänner för att tolka och välja ut sina favoritplagg ur senaste kollektionen. Näst på tur är kostymdesignern och svenska Bea Åkerlund som bland många saker är känd för sitt kreativa formspråk och för sina stylist- och kostymdesignuppdrag åt superstjärnan och sångerskan, Lady Gaga.

 

I Beas värld finns det inget rätt eller fel utan hon är känd för att hylla den personliga stilen. Hon vill inspirera människor att vara sig själva och att våga. I sin tolkning har hon valt ut plagg från & Other Stories Celebration-kollektion och resultatet av valen ser du på hennes vän, artisten Shirely Manson, som har ställt upp som modell.

 

”Jag var helförtjust över att blir inbjuden till den här fotograferingen. Att få jobba med B. Åkerlund i en story för & Other Stories var ett sant nöje. Jag beundrar B. För hennes speciella tolkning av stil och det faktum att det var för ett nytt, omtalat varumärke gjorde det ännu mer spännande”, berättar Shirley Manson i ett pressutskick.

 

”Att Arbeta med Shirely Manson var en dröm som gick i uppfyllelse. Jag har alltid varit ett stort fan av hennes musik och stil och när vi träffades för första gången var det som om vi hade känt varandra i flera år”, säger B. Åkerlund i samma pressutskick.

 

Ta del av de dokumentärliknanden snapshotsen och videon här nedan som följer och berättar historien om B.s process med start i hennes studio i Los Angeles.

Text. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. & OTHER STORIES

Bea_Shirley_40 Bea_Shirley_52 Bea_Shirley_26 Bea_Shirley_20 Bea_Shirley_03 Bea_Shirley_07 Bea_Shirley_08 Bea_Shirley_15 Bea_Shirley_17 Bea_Shirley_18 Bea_Shirley_01

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!