Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Enkla modeknepen som lyfter hela din outfit (med liten budget)

Visste du att du kan bli betydligt mer stylish och förhöja dina outfits utan att det behöver kosta skjortan? Det enda du behöver är ett gäng enkla tips som vi delar med oss av nedan!

Foto: Instagram @anoukyve

Står du också ofta och gräver i garderoben utan att hitta något att ta på dig? Kanske slänger du ihop något bara för att upptäcka hur fel kombinationen blivit strax innan du går utanför dörren. Med några enkla knep kan du lyfta dina outfits upp till skyarna och bli den fashionista du alltid drömt om att vara!

Låt dig inspireras

Det skadar aldrig att söka runt på sociala medier efter lite extra modeinspiration. Även om alla plagg känns tråkiga kan lite frisk luft utifrån hjälpa dig att styla på ett nytt sätt, spana in Pinterest eller sök på hashtaggar som “outfit of the day.”

Bär plagg på olika sätt

Har du ett favoritplagg i garderoben men känner att du inte använder det lika mycket som du skulle vilja? Testa lite olika stilar, kombinera med oväntade skor eller andra färger än du brukar! Magi kan uppstå!

Organisera garderoben

Att hålla ordning och att ha god översikt över sina plagg är ett enkelt sätt att lättare vara snyggt stylad. Med översikt kan du lättare planera snygga outfits och du riskerar inte köpa på dig nåt nytt i onödan.

Satsa på accessoarer

En outfit skadas aldrig av att piffas med accessoarer i roliga färger, kanske en huvudbonad kan få fart på dig annars, eller ett par snygga örhängen!

Blanda billigt och dyrt

Genom att mixa billigare plagg med dyrare kan du lätt få ihop en rejält snygg outfit till en överkomlig peng. Ett dyrt bälte kan lyfta billigare basplagg till skyarna!

Satsa på hår och smink

Att markera sitt ansikte med smink eller fixa en snygg hårfärg eller frisyr fungerar som grädde på moset på din outfit. En tråkigare outfit kan dessutom få ett oväntat glimmer om den kombineras med snyggt hår eller ett härligt läppstift.

Lär dig tre-regeln

Ett annat enkelt knep är att använda “tre-regeln.” När du valt din överdel och underdel så väljer du även en tredje del som kompletterar din outfit. (Obs, inte dina skor.) Det kan vara en jacka, ett skärp eller en accessoar!

Källa: Buzzfeed

Foto: Instagram @anoukyve

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!