Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Entreprenören Andreas Vural om nya YEVO 1: “Mina favoritlåtar har aldrig låtit så här bra”

Andreas Vural
Kreatörerna bakom Happy Plugs lanserar nu framtidens lurar under namnet YEVO Labs. De trådlösa in ear-lurarna YEVO 1 är framtagna för stilintresserade som gillar just kombinationen av mode och tech i en bättre förpackning. Metro Mode har fått en pratstund med grundaren Andreas Vural mitt under IFA-mässan i Berlin.
 
Varför ligger de nya lurarna under YEVO Labs och inte Happy Plugs? 
– Det är en mycket mer avancerad teknik och där Happy Plugs först och främst fokuserar på fashion och sedan tech så är det snarare omvänt för YEVO labs där tech kommer först och fashion därefter. Happy Plugs varumärke står även för prisvärda mobilaccessoarer till högkvalité och YEVO:s trådlösa hörlurar har ett betydligt högre pris, från 2990 kronor.
 
Vad betyder YEVO?
– Det är en ordlek med You (du) and Evolution för att få fram vår strävan i att omdefinera upplevelsen av hörlurar. Vi vill ge dig upplevelsen av frihet med YEVO Labs och idag är det att helt eliminera sladdar. De har en teknik och ett utseende som inte finns på marknaden idag. I morgon kommer det vara något annat och då är det den upplevelsen vi kommer ge dig.
 
Varför sticker just dessa lurar ut bland konkurrenterna?
– Teknik och utseende som jag nämnde tidigare, men även kvaliteten. Vi arbetar med de bästa samarbetspartnerna och leverantörerna, vi vet inte allt och är därför ödmjuka och samarbetar med experter inom olika områden för att få fram den bästa produkten.
 
YEVO
 
Fodralet till hörlurarna fungerar även som en batteriladdare vilket gör att du kan ladda upp lurarna utan eluttag. En annan smart funktion är att lurarna har audio transparency. Det gör det möjligt att höra atmosfärsljud eller stänga det ute. Det går att förbeställa hörlurarna nu och de levereras lagom till jul.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!