Mode

Därför ska du duscha i dina jeans

Finns det något mer frustrerande än jeans som är lite för tajta i midjan? En TikToker upptäckte en lösning på detta problem – och det var hennes egen mormor som kom med tipset.

Foto: Pexels / TikTok: @bug318_

Det var när TikTok-användaren @bug318_ hade köpt ett par nya jeans som hon upptäckte sitt misstag – jeansen var lite för tajta i midjan. Men när hon berättade om problemet för sin mormor fick hon ett tips som hon nu kallar för “årets hållbarhetsknep”: att duscha med byxorna på.

“Lita på mig”, sa mormorn. “Duscha i dem, gå runt med dem ett tag där hemma, tänj ut dem lite och låt dem lufttorka. Lägg inte in dem i torktumlaren igen.”

“Årets hållbarhetshack”

TikTokern, som berättar att hon var desperat, bestämde sig för att prova det udda knepet. Det visade sig att mormorn hade rätt – dagen efter passade jeansen perfekt.

“Jag kunde inte knäppa de här igår”, berättar hon. “Jag vet inte om det här kommer hjälpa någon annan, men: årets hållbarhetshack! Duscha i dina jeans. Lita på processen.”

Spana in klippet här nedan!

@bug318_ GUYS THIS IS HUGE !!!! #sustainablefashion #sustainable #showerinyourjeans #trusttheprocess ♬ original sound – Bug318_

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!