Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Fashion week-outfits du vill gå till jobbet i nu

Fashion week-outfits du vill gå till jobbet i nu
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/03/Streetstyle-1.jpg

Culotter

En trendig ensemble prefekt för vårdagar på jobbet är en stickade tröjan, culotterna och ballerinaskorna med lite klack. Det känns lagom svalt, lyxigt och väldigt up to date.

 

Byxa, Weekday, 400 kr

Stickad tröja, H&M, 199 kr

Skor, Topshop 799 kr

 

https://metromode.se/files/2016/03/Street-style-2.jpg

Den långa kappan

Pernille Teisbaek lyckas alltid få ihop en outfit som känns oväntad, trendig och väldigt personlig. Så som man önskar att man tänkte själv. Men till dess kan man copy + paste hennes.

 

Jacka, Topshop, 1195 kr 

Jeans, Weekday, 500 kr

T-shirt, H&M 99 kr

 Skor, Zara, 399 kr

https://metromode.se/files/2016/03/Streetstyle-3.jpg

Den uppdaterade skjortan

Den uppdaterade skjortan är en stor hit i vår. Tillsammans med en oversize kofta, eller till dess att graderna är lite mildare, trenchcoat, är skjortan och ett par ljusa slita jeans perfekt för en dag på jobbet likväl en helgdag på stan. Vill du ha mer skjortor, kolla här!

 

Skjorta, Victoria Beckham, ca 4500 kr

Jeans, Weekday, 500 kr

 Trenchcoat, Weekday, 800 kr

https://metromode.se/files/2016/03/Street-style-4.jpg

De avklippta jeansen

Jeans avklippta vid ankeln är en av vårens absolut trendigaste hacks (och superenkelt att fixa själv!). Trendigast matchar du dina jeans med ett par loafers, med liten klossklack eller utan. Men tills att våren slår till på allvar får den korta pälsjackan åka på för att väga upp för de bara fötterna. Vi älskar kombinationen av avklätt och påklätt på det viset!

 

Jeans, H&M, 399 kr 

Pälsjacka, H&M, 599 kr

Loafers, Gucci, 6380 kr

https://metromode.se/files/2016/03/street-style-5.jpg

Mockatrenchcoaten

Mockatrenchen är riktigt bra köp i vår. Den går att bära till nästan allting och gör att looken känns lyxig på ett kick! Vi älskar kombinationen av kickflares och trenchcoat!

 

Mockatrenchcoat, Zara, 1795 kr

 Jeans, MiH, 2200 kr

Boots, Mango, 269 kr

https://metromode.se/files/2016/03/street-style-6.jpg

Den vita kostymen

Den vita kostymen är ett säkert vårtecken. Innehåller din budget inte riktigt en helvit väldigt (o)praktisk kostym? Satsa på en vit kavaj och kör den med dina vita jeans. Tillsammans med lackloafers och en stor halsduk känns looken väldigt lyxig men casual på samma gång.

 

Kavaj, Chloé, 25480 kr

Vita jeans, Monki, 400 kr

Loafers, NLY Shoes, 349 kr 

Halsduk, Weekday, 450 kr

https://metromode.se/files/2016/03/street-style-7.jpg

Skjortklänningen

Skjortklänningen är ett klockrent köp i vår. Den kan användas som klänning till bara ben och sandaler, som lång skjorta i en lager på lager-kombination tillsammans med ett par vida byxor och klackar eller varför inte som strandtunika på sommarens semestrar? Du hör ju, pris per användning.

 

Skjortklänning, Monki, 350 kr 

Mules, ATP Atelier, 2500 kr 

Culotter, Zara, 349 kr

Paris fashion week har varit över hela internet och tagit över sociala medier den senaste veckan. Och trots att kollektionerna som visas inte kommer i butik för än till hösten, är modeveckan i den franska huvudstaden högaktuell. Street style-scenen under världens modeveckor har nästan vuxit sig till en större än visningarna och inspirationen från det välklädda modefolket är som en välfylld godispåse en löningslördag. Eftersom att vi alltid är ute efter trendiga outfits att ha på jobbet, så tackar vi, tar emot och kopierar outfits i huvudet på löpande band. Därför har valt ut sju våroutfits du måste prova omedelbart och visar dig vart du shoppar dem.

Bilder. Rex

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!