Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

FASHIONABLEFIT FÖR GINA TRICOT

Fashionablefit2

 

Idag släpps samarbetet mellan klädjätten Gina Tricot och Metro och Metro Modes egna sport- och träningsbloggare Hannah Andersson på ginatricot.se. Samarbete går ut på att få fler personer att bli intresserade av träning genom att man i kombination med den ska känna sig snygg i kläderna man bär – och att man ska kunna byta look ofta. Precis som när man går till jobbet eller bara strosar runt på stan. Träningstrenden håller nämligen i sig och växer sig bara starkare hos många och det är genom den informationen Gina Tricot tillsammans med Hannah vill bevisa att man kan vara riktigt snygg på gymmet fast till en billig summa. Träning som även har kommit att bli en stor del av Hannahs liv har lett till att hon idag lever och andas träning tjugofyra timmar om dygnet i form av egna bootcamps till personliga PT uppdrag. Hon driver även sin blogg ”Fashionablefit” som dagligen innehåller grymma tips och härlig inspiration från allt till hur du håller formen till hur du tillagar det där nyttiga målet som ser ut att vara lagat av en mästerkock.

 

”Jag hoppas att videon inspirerar kvinnor i alla åldrar och förmedlar vem jag är och det jag står för”, berättar Hannah för Metro Mode. ”Workout in style” summerar ganska bra känslan jag får när jag ser Gina Tricots Active Sports Collection. För mig blir ett svettigt träningspass så mycket roligare i en snygg träningsoutfit och jag tycker det är viktigt att man känner sig lika snygg på gymmet som någon annanstans”.

 

Om du är sugen på att läsa mer om Hannah (klart du är) tycker vi du ska spana in hennes blogg här på Fashionablefit och om du vill läsa mer om samarbete eller bara shoppa loss bland de härliga mönstrade och färgglada plaggen tycker vi du ska klicka dig in HÄR.

 

Av. JOANNA FINGAL Foto. GINA TRICOT

Fashionablefit5
Fashionablefit7
Fashionablefit1
Fashionablefit6

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!