Mode

FEM FRÅGOR OM STIL: REBECCA STELLA

 

Rebecca Stella är svensk stilikon och just nu aktuell med en klädkollektion för shoppingsajten Nelly. Metro Mode har snackat stil med fashionistan och bad henne dela med sig av sina bästa stiltips.

 

Hur är du klädd en dag på stan nu i höst?

– Skinnbrallor, hoodie, skinnjacka och mina Isabel Marant sneakers.

Ditt stiltips till svenska kvinnor?

– Jag har inget bättre tips än att man ska klä sig efter sin egna smak. Trivs man i det man har på sig, så utstrålar man självsäkerhet. Enligt mig finns det inget sexigare än just det. Min personliga smak är sensuella plagg. Jag älskar plagg som framhäver kvinnokroppen. Man ska vara stolt över det man har!

Vad är nytt i den kommande festkollektion mot de tidigare du gjort för Nelly?

– Varför bryta ett grymt koncept? Jag satsar än en gång på det snyggaste som finns: bara ryggar. Det är ju en nyårskollektion, så jag var såklart tvungen att slänga in lite glitter och glamour i form av paljetter! Den är såklart mer up to date. Jag är sjukt nöjd och vill ha på mig allt själv. Då tror jag att man lyckats ganska bra!

Garderobens bästa plagg? Som alltid funkar! 

– Leggings. Jag är besatt.

Vad händer i ditt liv/karriär just nu?

– Mycket. Jag trivs så extremt bra just nu. Utöver nyårskollektionen så har jag hela tiden jobbat pararellt med en megastor vårkollektion! Den kommer att bli min största hittills. Utöver det så ska jag programleda Studio Paradise som är en förlängning av Paradise Hotel – fast mer som ett eftersnack.

 

Text. MARTIN HANSSON Foto. REBECCA STELLA FOR NELLY

 

_DSC5984_flat_v5      _DSC6906_flat_v2_DSC6829_flat_V1_DSC6347_flat_v2_DSC6476_flat_V4

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!