Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

FIRA NYÅR MED STIL

 

Dressat, glitter eller all sin enkelhet? Metros Moderedaktörer Petra Tungården och Martin Hansson guidar dig till tolvslagets bästa looks för alla plånböcker.

 

Metros moderedaktörers tre tips för en lyckad nyårskväll är:

1. Klä dig efter din egen stil. Alla män gillar inte smoking – satsa på en mörkblå elegant kostym, lagom uppknäppt skjorta och en sidenhalsduk. Om du känner dig obekväm i klänning, satsa i stället på en kostym i ett lyxigare material. Eller varför inte dansa in nya året i en byxdress?

2. Skorna lyfter outfiten. Lämna kängorna hemma och lägg några extra minuter på valet av sko. Om du inte inviger några nya svarta finskor, satsa i alla fall ett par minuter på att putsa av festskorna ordentligt. Redaktörens favorit är de eleganta lackskorna. Om du bestämmer dig för den lilla svarta låt då skorna glittra.

3. Detaljerna gör helheten. Alla män blir snyggare med en scarf, fluga, bröstnäsduk eller riktigt stiliga slag på kavajen. Om du väljer att bära en helsvart klänning investera i en väska i någon rolig färg som sticker ut i minglet.

 

 

Text. PETRA TUNGÅRDEN / MARTIN HANSSON

– Foto. Hannes Kalmér

 

petramartin-1-2petramartin-4-2petramartin-3-3petramartin-2-2

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!