Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

FRIDA FAHRMAN FÖRSTÄRKER METRO MODE

DSC_9449
 
 

Det var fem år sedan hon huserade i Metros korridorer som moderedaktör. Sedan dess har hon varit på en resa i SBS Discoverys tv-värld där hon jobbat som moderedaktör, projektledare och nu senast som digital producent. Men nu, äntligen välkomnar vi den härliga och proffsiga kollegan Frida Fahrman tillbaka till Metro och till Metro Mode-redaktionen där hon kommer vara ansvarig för webb-tv formaten och allt annat rörligt material.
 
 
– Det känns jättebra att få möjligheten att fortsätta jobba med de bitar inom tv-produktion som jag gillar bäst och där det finns en enorm potential att lyfta innehållet. Jag har haft fantastiska 5 år på SBS Discovery men kände att det var dags att gå vidare och producera rörligt digitalt innehåll inom modegenren och på mitt sätt. När detta erbjudande kom kändes det som helt rätt utmaning för mig.
 
Hannah Sjöström, ny publisher för Metro Mode är grymt nöjd över att få jobbad med Frida igen.
 
– Rörligt material växer snabbt och publiken i dag har ganska mycket att välja på, även om kvaliteten verkligen varierar. Med Frida ombord kan vi dels skapa tydliga strategier för våra olika webb-tvformat och dels säkra vår kvalitet.
 
Så med det sagt. Välkommen Frida! Som vi har längtat. Och i höst ska vi hitta på riktigt roliga och spännande saker tillsammans.
 
 
Text. Caroline Sandström
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!