Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

GANT RUGGER LANSERAR DAMKOLLEKTION

001_Gant Rugger 101.kampanj 2
 
 
Idéen föddes ur hashtagen #girlsingantrugger, som flitigt använts på sociala medier av Gant Ruggers kvinnliga fans. Efter att kvinnor i flera år köpt Gant Ruggers små storlekar lanseras nu en kollektion dedikerad dem. Till AW14 väntar en editerad lanseringskollektion som består av 16 plagg, men från och med SS15 väntar en fullständig kollektion. I juli når kollektionen alla Gant Rugger-butiker och kommer dessutom säljas online.
 
Vi är så glada över att damkollektionen nu har blivit verklighet. Tjejer har handlat Gant Rugger från starten och det har varit en kärleksrelation från dag ett. Med Filippa Hallstensson som vår nya designer på Gant Rugger kommer det att bli en succé”, säger Christopher Bastin, Creative Director på Gant.
 
Det är fantastiskt att jobba med damkollektionen. Visionen är att skapa en drömgarderob för New York-tjejen som trodde att hon hade allt. Tänket är det samma som när vi skapar herrkollektionen – vi tar klassiska American Sportswear-plagg och ger dem en twist så att de känns nya och relevanta”, säger Filippa Hallstensson.
 
 
– Bojan Radevic
 
 
thesmille

the_homerun

the_baabaa

selvage_madras 2

la_maraisienne

cutpurse

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!