Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Gucci lanserar reseappen Gucci Places

Med appen Gucci Places kan användarna utforska olika platser runt om i världen som har inspirerat Guccis 96-åriga designhistoria.

Foto WWD/REX/Shutterstock

Alessandro Michele, kreativ chef på Gucci, gör det mesta utav sin tid på modehuset Gucci. Efter att ha lanserat nya inredningslinjen Gucci Decor kommer nu nyheten Gucci Places. Online-appen blir en plattform där användarna kan upptäcka historiska platser, saker och motiv som haft betydelse för Micheles kollektioner.

Vi kan avslöja att den första platsen som kommer att presenteras på Guccis lista över de mest önskvärda internationella destinationerna är Chatsworth House i Derbyshire, England. Vid den pampiga egendomen hålls nu en utställning med Guccikläder, och här plåtades också Guccis fantastiska Cruise 2017-kampanj.

I appen kommer det dessutom att finnas en lokaliseringstjänst som gör att användaren kan checka in på varje Gucciplats. Det kommer också att finnas exklusiva bilder och videoklipp, och i appen kan det också dyka upp inbjudningar till speciella evenemang.

Källa Harper’s Bazaar

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!